Nyhetsbrev februar 2019
Åpne i nettleser

Ein av mat-trendane for 2019 er produkt laga av tang og tare, og vi har fått inn nokre av desse produkta frå Tango Seaweed som held til på Herøy. Tare er ein fantastisk ressurs; miljøvennleg og næringsrik, lett tilgjenleg, med ein umami-smak som set spissen på alt frå grønsaker til kjøt og fisk! Kva med vaniljeis med tare-strø? Trykk på bilete under for å sjå produkta, og meir info om korleis du kan bruke dei!

 

 

Sommar i Lom
Vil du jobbe midt i idylliske Lom i sommar? Vi treng sesonghjelp - søk no!
Hitra Gårdsmat til sals
Dei økologiske, upasteuriserte ostane frå Hitra er nokre av våre favorittar - og vi vil ikkje miste dei! Ysteriet er no lagt ut for sal, ta kontakt med Bodil for meir info!
              Råblå - Årets Ost, Det Norske Måltid 2019
Grindal Ysteri i Rennebu gjekk av med seieren i årets Det Norske Måltid - med den upasteuriserte og økologiske blåmuggosten Råblå. Ein kraftig og fast ost med mykje smak! Vi har fått inn eit lite parti, både i nettbutikken og butikken!
MailMojo